I looked up saw a cloud floating by without a sound


I've got special powers, I can stay up for seven whole hours!

Finns det någon kväll på hela året man borde ta mycket bilder så är väl det halloween. Kanske var det just därför jag självklart bara har typ fyra tråkiga bilder från igår? Haha, iallafall, jag var Chessur! CHeshire cat från Alice in wonderland! Jag sydde dräkten själv med hjälp av mamma och mormor, vi satt och slet i nästan sex timmar och sen utöver det köpte jag en ansiktsmask jag målade och gjorde även ett stort leende.
Frida var Alice, Karin var den röda drottningen och Sofia var den vita! Vi skulle även haft en galen hattmakare men en viss Dany dissade och blev något annat tyvärr.
Iallafall, hade en riktigt kul kväll igår, tack alla! <3


DAGENS ORD

INCEPTION FLIRT

- "Inception flirt" är när man flörtar med någon utan att själv vara medveten om det. Det kan vara för att man inte förstår att det är någon intressant man pratar med så sitt inre (oftast är man omedveten om att man har en inre person) tar över och försöker flörta lite. Annars kan det också vara så att man har en flörtig personlighet, fast man inte riktigt lagt märke till det ännu.

Yaya

I bet your now confused.

Detta är alltså min Nya blogg som än så länge är precis lika dan som min gamla. Varför? Därför!
Haha kände för en nystart av något slag. Så, ny blogg here we go!
Ny design på väg också, lovar.


Madness

Igår satt mormor, jag och mamma och mätte, klippte och sydde i fem och en halv timme. Idag har jag med sytt och även målat en del, och nu är jag redo att avslöja att min kostym för halloween kommer bli AWESOME!

Gissa fritt!

Tisdag, The last airbender

Igår alltså!
Skulle till stan och klättra med Sara, men det visade sig vara betydligt lättare sagt än gjort. För de första hamnade jag i en bilkö och en sträcka som normalt sett går på två tre minuter (om ens det) tog för mig 45 (FÖRTIOFEM!!!) minuter. Åh.. och sen när vi kom fram efter mycket om och men så blev lite blyga men hyrde iallafall skor och gick till hallen där man klättrar "fritt" på lägre vägar som man alltså inte behöver sele till. Den visade sig för det första vara full med folk och för de andra lutade varenda vägg innåt. Fanns inte en enda rak nybörjar vägg! Tack för den och vi gav upp innan vi ens börjat. Haha nästa grej då? Sara var supperpepp på att träna nu när det var tänkt det, så vi åkte vidare till friskis & svettis för att se om de hade något pass som vi kunde vara med på, men inget som funkade bra ansåg vi.

Så vad gjorde vi då?
Gick ett varv och hamnade lite spontant på bio! Hahaha, wtf? Ja precis, så duktiga är vi när vi klättrar... sätter oss i en biofotölj med läsk och popcorn. Va, det var ju trappor upp dit vi valde faktiskt översta raden!

Filmen vi såg var iallafall The Last Airbender, med bland annat Jackson Rathbone(twilight) och Dev Patel (skins, slumdog millionare). Den var i 3D och faktiskt helt okej!



New haircut

Söndagar är mina bästa bloggdagar haha.
Så vad händer i mitt liv nu?
Tattueringen läker fint, jobbet går bra, allt är allmänt okej.
Men så kände jag ett sådant där tryckande akut behov av förändringar, var så där galet uttråkad och trött på allt ni vet? Någoot var tvunget att ske innan jag började klättra på väggar, så därför när jag klippte mig i fredags blev det en rejäl förändring haha. Tycker jag iallafall. Ska försöka få till en bra bild imorgon tänkte jag, just nu är jag alldeles för sliten för att fastna vettigt på bild. Grymt nöjd, och med en skönt befriande känsla och härlig adrenalinkick gick jag iallafall ut ur frisörsalongen.

Iallafall, i fredags brummade jag ut i skogen till Natha och firade henne typ en ochen halv månad försent haha men äsch. Det var kul att ses igen!
Och igår var de utgång som gällde efter ett par veckors rehab(heheheh) och jag åkte till Sara för att förfesta. Mycket kul att ses igen och det blev en kul kväll även om hennes drinkar kanske inte är de bästa att spela ölspel på.... ;)

Halvdana bilder på mitt nya hår får duga tills jag orkat fixa till mig lite. Puss!


Hey ho, Let's go!

This is face in pain @ House of pain



Haha okej, det gjorde sjutton inte ont alls så var svårt att få till en smärtsam min när Karin tryckte upp Kameran i mitt ansikte.
 But anyway, here's a sneakpeak at my new tattoo.


Langar upp en bättre bild så fort den har läkt. Notera att min arm är väldigt svullen med tanke på att den är precis färsk på bilden. Hahaha fast visst är han fett charmig?


Autumn

Love all the colors this time at the year, they're so beautiful!


Hey

So lets give this blogthing a new try. This time in english, haha yeah i need to practise my english i know and this is how i do that.

So here I am, 19 year old swedish, pretty normal (maybe?). 
I like stuff as music, autumn, friends, people, family, movienights, suprises, converse, Sweeney Todd, Batman, party, wierdness, the ocean, speedway, nuts, photo,  and spontaneous roadtrips.

Dislike things as indifference, fish, smoking, people with no respect, the staires in my old school, Zombiemovies, thong and my neighbor and her freaking dogs. She is like Cruella De ville!

And this is how I looked today!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0