Julia

Vid närmare eftertanke skjuter jag lite till på uppdateringar med London och bilder, de kommer nog imorgon!
Idag åkte jag och skulle jobba men vid lunch åkte jag hem igen med två burkar Ben & Jerry's glass och sedan tillbringade jag dagen i soffan med min syster och en hel del O.C.
Varför?
För att jag är väldigt glad att jag faktiskt har en syster. Det var i helgen väldigt nära att ändras på.
Men hon är kvar och det är bra nu tack och lov <3

Back from London

Jag kom ganska nyss hem från London, haha drog utan en tanke på att skriva här och från hotellet gick såklart inte. Har haft en grym långweekend iallafall och sjukt mycket bilder att ladda upp senare! Nu måste jag duscha och äta och sådant dära. Puss!


Let's unwrite these pages and replace them with our own words



Tänk om alla de där människorna visste vem han var.. vad jag skulle vara lycklig om jag gick förbi en tunnebanestation och hittade det där!

Saturday

Ikväll ser det ut så här hemma hos mig i mitt rum. Dukat upp lite mys och här tänker jag tillbringa ett par timmar helt ensam nu! Ibland är det bara så underbart avkopplande att vara helt ensam hemma. Mysigt!

Men... jag gillar det inte alls egentligen, att vara helt själv haha så om ett tag, en, två, tre timmar kommer Karin och ev. Frida hit och så ser vi film.

Pux!
(som förövrigt, när man säger det högt så låter det flörtigt hehe)


Part like a rockstar

"Fan Jenny, du ÄR ju helt galen!"

Tack, tack, jag vet! Tihi fast jag kan nog vara ganska rar också när det vill sig. Efter en vecka med sammanlagt elva timmars övertid och på tok för lite sömn fick vi, ett bra gäng, ihop en grymt rolig kväll igår. Riktigt lyckad! Och kände mig snäll som såg till att en kompis som överskattade sina alkogränser milt talat, kom på bussen hem vid elva. Jag kunde faktiskt inte veta att det var en elak busschafför som skulle slänga av honom några hållplatser senare. Illa, får de göra så? Slänga av ensamma onyktra ungdomar? Det trodde inte han så han ringde och anmälde chaffisen fick jag höra, haha! Ja, det går att skratta åt eftersom det hela slutade lyckligt. Nu har jag inte skrivit mycket här på ett par dagar igen så bjuder på en bildbomd, skål!




















-Like a rolling thunder chasing the wind

Stor tisse + Liten tisse




Highway man

Kära vän, i framtiden skulle jag uppskatta om du lät bli att i smyg nästan ta på min tutte framför kameramannen som fotar vimmelbilder. Okej? :):):)

Haha ae de är lugnt. 
Ville egentligen idag bara säga att jag har kommit fram till att det tar ungefär en hel dag för mig att vakna, även då jag utan större svårigheter går upp ur sängen i tid på morgonen så är jag ändå inte i topp förrän framåt fem. Ja, jag tänker fortsätta hävda att jag faktiskt är ganska rolig och trevlig! Eller, att jag själv är så där superlättroad och att allting faktiskt är hejdlöst roligt. Det har deffinitivt inget med övertrötthet att göra. Basta!
Pux!


Just ja, det var som sagt en väldigt spontan oplanerad utgång. Både första och sista gången jag hade stickad tröja på mig, även då den är sådär tunn var det väldigt varmt. Tihi och så fick jag visst väldigt stort huvud :D


I'm on the outside, I'm looking in



It's fine, salvation was just a passing thought

"Att det skulle vara han som var den bra av er"
Det är en mening jag ofta tänker, och nog ingen som skulle trott.


När jag var mindre och läste mycket böcker, så började jag alltid med att läsa sista sidan.
Jag har ofta funderat på varför, kanske är det så att jag hatar slut. Men om jag redan innan vet sista sidan, så blir det inte ett slut på samma sätt.
Men om det vore så, skulle jag då egentligen inte börja med att se den sista scenen i en film innan jag ser början?

Say its possible - Terra Naomi

Rumors of my demise has been greatly exaggerated

"Vad skönt det ska bli att bara slappa en hel helg!" Var min tanke när jag slutade jobbet i fredags. Fredagkvällen gick bra, men sen blev det lördag och mamma drog upp mig tidigt och tvingade mig följa med till stan (hehe som att det är svårt att få mig hänga med på lite shopping..). Mor och far håller på att renovera ena badrummet här hemma så hon behövde handla lite till det. Det blir riktigt snyggt! Är imponerad faktiskt, hihi.
Iallafall, påväg hem snackade jag lite med Karin och mitt halvtaskiga humör efter för lite sömn började släppa, sedan hemma hälde jag i mig lite underbart kaffe och TAA-DAAA partyhumöret kom och hälsade på. Ojoj och jag som skulle till Elias och Erika för lite filmkväll... åkte buss med Karin till stan som fortsatte försöka tagga mig till utgång... Men hamnade hemma hos E&E som planerat. Vi såg Boondock saints, ja det måste verkligen vara en av de bästa filmer som någonsin gjorts. Grym och de hade inte sätt den innan. Efteråt så kände vi att ae vasjutton, vi går till Hugo iallafall. Så, kvällen slutade som alla andra helgkvällar, på Hugo nattklubb med lite dans och träffa folk. Helt nyktert dock och var riktigt kul kväll på de stora hela.

Pux! (Det nya man säger istället för puss, Pux är lite mer vänskaplig variant)

 
P.s
VD:n på mitt jobb tyckte jag var jättefin i håret när jag hade en inbakat fläta lite snett häromdagen! Haha Tackar.

Fredag

Häromdagen skrev jag om mamma, idag tänkte jag hylla pappa! Begriper inte hur, men på något vis har han missat att se Harry Potter filmerna. Ohshit! "Haha, inga problem det fixar Jenny" sa jag.
Sagt och gjort, igår skulle vi se dem alla tänkte vi och laddade upp med chips och nötter. Såg andra filmen, började på tredje och sen... slocknade jag! Astrött! Haha, tre dagars övertid på en vecka, det var tur att jag inte försökte mig på en utgångskväll kan vi säga. Men det var roligt och uppskattar såna hemmakvällar. Tummen upp!


Hej!

Just i denna stund går jag förmodligen runt på jobbet och aa jobbar. Men i skrivande stund har jag just gått igenom gamla bilder, och sjutton vad jag saknar skolan!
Så hittade jag dessutom den här sen en kväll i våras när jag och Natha... ja vad gjorde vi egentligen? Hahahaha?


Mammi

Nu ville jag bara säga att jag älskar min mamma.
Hon är bara underbar! Tanken slog mig idag när hon tittade på mig och såg att det var något, sedan såg jag att hon tänkte säga något, fråga vad tror jag. Sen stängde hon munnen och ögonen lyste och i leendet som växte fram såg jag att hon förstod precis vad det var och inte ens behövde höra svaret för att vara säker.

Nej, jag är inte fullt så uppenbar att vem som helst ser vad det är med mig, haha det har jag fått bevisat många gånger. Rätt kul faktiskt, att fråga hur folk ser på en.




Monday!

Fullt ös medvetslös! Nej skojja, men igår hade jag fullt upp, när jag vaknade till var de bara att fräshca upp sig och göra sig ordning för att åka och hälsa på farmor och farfar där även kusinerna med föräldrar befann sig. Mycket trevligt, och fy sjutton, min lilla kusse Fredrik, vad han växer! 13 år och börjar bli lång... och äter som en häst! Hej åldersnojja, jag var ju 13 nyss? Hallå? Usch vad tiden går.

Iallafall (mitt mest använda ord tror jag haha) idag, imorgon och på onsdag kommer jag jobba ända till kl. sju på kvällarna, mycket att göra så här nu när det närmar sig juletider. Det gillas av min stackars plånbok som tjockar upp sig rejält nu inför mina två planerade resor. London och New York, om jag kommer vara fattig och leva på skorpor och vatten i vinter? Aa...hehe. Har iallafall anstälning till nyår, det känns bra.

Peace!



P.s jag diggar mitt nya handsmycket-sak. Den är cool!


Yee

Såhär galen av rastlöshet var jag förrut!



... Sen ringde Natha! Vi ska nog ut och dansa ikväll, men sjutton vad jobbigt de ska vara att hitta sätt att ta sig hem på ibland. Nåja, smakar de så kostar det! Nu ska tagga till och välja kläder haha ett mission på minst en timme. Eyo!

Laserdome!

Igårkväll spelade jag laserdome med ett gäng där jag kände knappt hälften, men riktigt kul var det! Och om jag har träningsverk i benen idag, ohja. Fast det gör inget, känner mig duktig när jag har träningsvärk haha. Iallafall som sagt, fett kul, tack alla!

Idag har jag varit och firat en kusin till mig, han är liten, tror han fyllde fem. Han kom nog nyligen på att han har en snopp för han frågade alla ifall de hade det haha söt.
 "Jeeeeenny?"
"aa?"
 "hihihi har du en snopp?"
Hahahaha jag dog, nej lilla vän, det är bara pojkar som har! Han ville inte tro på det men det lär han nog upptäcka så småningom... haha.

Oh im so fkking bored today. Men ska nog ut ikväll. Om jag får tag i en trevlig nattaxi?

Puss!




Something

Igår var jag och träffade massa släktingar hemma hos min mammas farmor och farfar som fyllde år. Ja, ni läste rätt, mammas farfar, min gammelfarfar. Jag gillar att vara där. Det känns lite coolt att samla många generationer och jag brukar mest bli fascinerad över hur mycket av mig själv jag kan se i mina släktingar, de flesta träffar jag kanske tre gånger om året så kan ju inte direkt ha påverkats så mycket av dem.

Tänkte även länka en låt jag fastnat för, den är fin.
Först spotifylänk och så även inbäddad youtube så alla kan lyssna, hehehe.

Skin - Alexz Johnson





"If you don't know where you're going, you wont get lost

Ungefär såhär ser jag ut i håret nu för tiden. Det kändes som en omöjlighet att få med det någelunda vettigt på bild but here it goes!
Och jaaa, jag är ungefär precis så trött som det ser ut som på mina ögon i bilderna, och jaa, jag ska gå och lägga mig.

 

Unh Tsss

Idag var jag och fkade med Karin och Frida i stan, skapligt trötta vi är kom vi fram till. Att försöka förklara eller förstå något som innehåll siffror kändes rätt hopplöst! Fast Karin och jag(hon skötte dock tänkandet!) kom fram till att om Frida hittar skor som hon vill köpa i London får hon inte det, för hon får bara plats med en i väskan och kul för henne att gå med en sko? Hahaha det där kaffet jag drack piggade inte upp speciellt mycket. Fast trevligt var det!

P.S NATHA! Haha jag har en present till dig.

Ni andra får en puss :)


Facebook<3

Natha har bestämt sig för att jag borde vara rödhårig igen. Visserligen tycker jag att jag redan har rödaktigt hår men tydligen ska det bli rödare, på mindre än en timme har hon fått ihop 71 pers.... Hahaha förlåt mamma, jag älskar dig men det ser ut som om Natha inte kommer ge sig förrän mitt hår ser ut som det ska  såg ut förr!


Medans jag skrev detta ökade antalet till 76...

   

Survive




"Somewhere between happy, and total fucking wreck
Feet sometimes on solid ground, sometimes at the edge
To spend your waking moments, simply killing time
Is to give up on your hopes and dreams, to give up on your..."


Survive - Rise against


Dance, Fkker, Dance!

Jag har inte sådär vidare jättemycket att säga om denna dag. Lite sugen på att läsa dikter av någon anledning jag ännu inte känner till. Så om det finns någon fin själ som läser detta och känner att den har lättlästa dikter för en ovan som mig att tipsa om, känn dig träffad!
Förövrigt funderar jag på ifall jag ogillar att hitta dessa underhållande bilder på min kamera när jag väl får med mig den.



Fast... Nej, den roar mest, hahaha! (Från förra veckan)

RSS 2.0